دكتر پاسوار:
پارک علم وفناوری، بهترین مکان برای استقرار فنبازار منطقهای در استان است
رئيس پارك علم و فناوري گلستان به اتفاق رئيس مركز فنبازار ملي ايران و هيئت همراه با دكتر پاسوار، معاون هماهنگي امور اقتصادی وتوسعه منابع استانداری گلستان ديدار و گفتوگو كردند.
ه گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري گلستان، در اين ديدار و در ابتداي جلسه دكتر حسام رئيس پارك علم و فناوري گلستان ضمن برشمردن فعالیتهای موثر فنبازار، یکی از نیازهای اساسي استان را ایجاد فن بازار منطقهای دانست.
در ادامه دکتر پاسوار، معاون هماهنگي امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گلستان ضمن استقبال از حضور فنبازار در استان، پارک علم و فناوری را با توجه به مسئولیت و حوزه عملکردی آن در بحث فناوری، بهترین مکان برای استقرار فنبازار منطقهای استان عنوان كرد.
دكتر پاسوار خاطرنشان ساخت: واگذاری فعالیتهای مهم این حوزه به کارگزاران بخش خصوصی، عامل موفقیت رسالتهای فنبازار در استان است.
همچنين دکتر قنبرپور، رئیس فنبازار ملی ایران نيز ضمن برشمردن رسالتهای فنبازار، به ظرفیت عظيم شرکتهای فناور تحت نظارت پارک علم و فناوري گلستان اشاره كرد و گفت: طبق بازديدهاي ميداني صبح امروز از شركتهاي پارك گلستان، متوجه توانمندي و ظرفيتهاي بزرگ شركتهاي فناور پارك شديم و قطعا در مسير تجاريسازي محصولات فناورانه استان قدم خواهيم برداشت.
دکتر قنبرپور، ایجاد بازار مناسب برای محصولات دانشبنیان کشور را از الزامات حوزه فناوري عنوان كرد و شبکه فنبازار ملی را یکی از عوامل اصلی بازار دانست.





