پارك علم و فناوري، پيشاني توسعه فناوري در هر استان است
معاون پارك علم و فناوري گلستان گفت: پارك علم و فناوري، پيشاني توسعه فناوري در هر استان است.
به گزارش روابط عمومي پارك علم و فناوري گلستان، دكتر عماد آيداني شب گذشته در برنامه زنده شبهاي هيركان كه از سيماي مركز گلستان به روي آنتن رفته بود، بيان داشت: پاركهاي علم و فناوري در حوزه توسعه استارتآپها و كسبوكارهاي نوپا در كشور حرف اول را ميزنند و استان ما در اين زمينه به خصوص حوزه آيتي بسيار قوي ظاهر شده است.
وي افزود: در استان گلستان در حوزه زيستفناوري، سلولهاي بنيادي و پزشكي شركتها و استارتآپهاي بسيار خوبي را دارا هستيم كه همگي آنها در تلاش براي حل مشكلات جامعه هستند.
دكتر آيداني در پاسخ به سوال مجري برنامه در خصوص حوزه ارتباطي بين پارك علم و فناوري و اداره كل اوقاف و امور خيريه، بيان داشت: اين نگاه كه وقف فقط يك عرصه فرهنگي است، نگاهي غلط است؛ وقف ميتواند عرصههاي مختلفي را دنبال و در حوزههاي متعددي فعاليت كند كه مهمترين آن حوزه اقتصادي است.
وي تصريح كرد: وقف، عرصهاي مهم در زمينه اقتصادي است كه در دين اسلام آمده تا بخش زيادي از مشكلات مردم را بتواند حل و فصل نمايد.
معاون پارك علم و فناوري گلستان خاطرنشان كرد: در حال حاضر با مشكلات اقتصادي زيادي در كشور مواجه هستيم و براي برونرفت از اين مشكلات، برنامههاي اقتصاد مقاومتي را پيش روي خود داريم.
دكتر آيداني اقتصاد دانشبنيان و مردميبودن را مهمترين مولفههاي اقتصاد مقاومتي عنوان كرد و گفت: وقف ميتواند در حوزه مردميبودن و پارك علم و فناوري در حوزه اقتصاد دانشبنيان ورود پيدا كند و اگر اين دو را بتوان به يكديگر متصل كرد، دو مولفه اصلي اقتصاد مقاومتي را كنار هم قرار دادهايم و درنهايت منتج به نتايج مطلوبي خواهد شد.
دكتر آيداني در ادامه با اشاره به تجربيات كشورهاي توسعهيافته در بهرهوري از حوزه وقف و امور خيريه در توسعه و تعالي علم و فناوري، بيان داشت: نتايج بررسيها نشان ميدهد 10 دانشگاه برتر دنيا بيش از 92 درصد هزينههاي خود را از محل موقوفات و خيرات بدست ميآورند و اين نشاندهنده اين موضوع است كه در تمام دنيا به حوزه وقف نگاه ويژه شده است؛ چرا كه ديگر دولتها نميتوانند هزينههاي هنگفتي كه در حوزههاي علمي بهخصوص بخش تحقيقات و پژوهشها صورت ميپذيرد را تامين نمايند.
معاون پارك علم و فناوري گلستان در پايان خواستار نگاه ويژه مردم به حوزه وقف و علم و فناوري شد و خاطرنشان ساخت: همانگونه به بيمارستان و مدرسه نياز است، به ايجاد زيرساختهاي لازم نيز براي توسعه فناوري نيازمنديم و اين مهم جز با مشاركت و حمايت مردم عزيز كشورمان ميسر نخواهد شد.





