نویسنده: روابط عمومی 0 626 تاریخ انتشار : 13 آبان 1402

پيام رییس پارک علم و فناوری گلستان به مناسبت يوم‌الله 13 آبان، روز دانش‌آموز

دکتر حامد پاک‌نژاد رییس پارک علم و فناوری گلستان طي پيامي يوم الله 13 آبان، روز دانش‌آموز و روز ملي مبارزه با استکبار جهاني را تبريک گفت.

به گزارش روابط عمومي پارک علم و فناوری گلستان، متن پيام به شرح ذيل است:

تجلي روحيه استکبارستيزي و ايستادگي در برابر زورگويان عالم و تلاش براي تحقق آرمان‌هاي والاي انقلاب، مهمترين اهداف امام امت در طول حيات گهربارشان بود و بي شک تسخير لانه جاسوسي توسط دانشجويان پيرو خط امام در روز 13 آبان، نقطه عطفي در تاريخ مقاوت ملت‌هاي مظلوم در برابر زياده خواهي استکبار بود.

اين روز بزرگ، به عنوان برگ زريني در تاريخ مجاهدت‌هاي ملت غيور ايران به ثبت رسيده است و ما امروز در روز مبارزه با استکبار جهاني، بار ديگر با مشت‌هاي گره زده و فريادهايمان با آرمان‌هاي امام خميني رحمة الله عليه و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي تجديد بيعت خواهيم کرد.

اينجانب ضمن تبريک و گراميداشت يوم الله سيزدهم آبان به همه دانش‌آموزان عزیز، از مردم ولايتمدار، شهيدپرور و هميشه در صحنه استان گلستان بويژه فعالان زیست‌بوم علم و فناوری، دانشجويان و دانش‌آموزان دعوت مي‌کنم همانگونه که در تمامي صحنه‌هاي دفاع از انقلاب اسلامي حضوري مسئولانه و آگاهانه داشته‌اند، اين بار نيز با شرکت گسترده و پرشور در مراسم تجميعي يوم‌الله سيزدهم آبان، ضمن تجديد ميثاق با آرمان‌هاي والاي بنيان‌گذار انقلاب اسلامي و رهبر معظم انقلاب، برائت و انزجار خود را از استکبار جهاني اعلام نمايند.

از خداوند متعال پيشرفت و سربلندي را براي همه پويندگان طريق معرفت به‌ويژه نسل پوياي انقلاب اسلامي مسئلت دارم.